Hotel Astoria, Budva


Hotel Astoria diči se apartmanima i gostinskim sobama koje su jedinstveno dekorisane da udovolje zahtjevima svih turista. Imaju dobro osvetljen radni dio i besplatnu internet konekciju kao i sef. Kako bi udovoljili svim Vašim prohtevima, sve sobe i apartmani su opremljeni queen size krevetima sa velikim izborom jastuka i prekrivača radi što veće udobnosti.

Mogućnost individualnog podešavanje klima uređaja u svakoj prostoriji samo će doprinijeti Vašem osećajem udobnosti. Tu su još i mini bar, telefon [sa mogućnošću direktog biranja], plazma TV i veliki izbor kablovskih programa. Luksuzno opremljena kupatila sa jacuzzi kadom upotpuniće široka paleta kozmetičkih proizvoda i ostalih sitnica koje će učiniti da se osjećate kao kod kuće.

Jedinstveni doživljaj u hotelu upotpuniće blizina mora i šum talasa i učiniti da provedete nezaboravne trenutke spokoja na unikatnom mjestu budvaskog Starog grada.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Постави коментар

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_montenegro@booking-hotels.biz